Green Life представи новите си проекти

Green Life представи новите си проекти

На 01 февруари в Гранд Хотел Поморие компания Green Life представи новите си проекти, стартиращи през 2014 година. На презентацията присъстваха множество партньори на компанията, които с нетърпение очакваха официалното стартиране на проекта „Aivazovsky Park" в град Поморие. Разположен е на възможно най-перфектната локация, издържан в класически архитектурен стил с прекрасни фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбрана растителност. Отделен от шума на големия град, комплексът ще предлага всичко необходимо за да се почувствате като у дома си.

В допълнение, компанията обяви и продълженията на фазите Paradise Gardens и Town House в комплекс „Green Life Beach Resort", които скоро ще бъдат пуснати в продажба. Анонс бе направен и за част от плановете за тази година, които включват изграждането на жилищни комплекси на територията на град София и град Бургас.

Стартирането на проекта „Aivazovsky Park" бе отбелязано с официална вечеря, която с помощта на DJ се превърна в голямо парти. Търговският директор на Green Life г-жа Антоанета Тодорова благодари от името на компанията на гостите и партньорите за бизнеса и прекрасното сътрудничество през изминалата година, като им пожела през настоящата да бъдат още по-успешни.

Повече информация за проекта „Aivazovsky Park" можете да откриете на www.aivazovskypark.bg